Siyaset Akademisi Antalya Eğitim Programına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi Başkanı Mehmet Akalın, parti içi eğitim programında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin gerçek gündeminin enflasyon, hayat pahalılığı, yasaklar ve yolsuzluk olduğunu, iktidarın ise bunu gizlemeye çalıştığını söyledi.

Partilerini, “makul siyaset yapan”, “demokrasi mücadelesi sonucunda oluşmuş” ve “cesur yüreklilerden oluşan” bir siyasi hareket olarak tanımlayan Akalın, “İYİ Parti, yeni bir siyasi partidir ve kendini de merkezde konumlandırmıştır. Genel Başkanımız, son ‘başbakanlık’ çıkışıyla da hedefini ortaya koymuş, bizlere, hepimize, bütün teşkilatlara yolu göstermiştir. Bu yol nedir? İktidar yoludur. Allah’ın izniyle bundan sonraki dönemde ülkeyi yönetmeye taliptir. Biz, İYİ Parti olarak Türkiye’yi bu bataklıktan çıkartmak için ülkeyi yönetmeye, iktidara talibiz” diye konuştu.

BAŞARAN: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR!

Pandemi şartlarından dolayı 4 Ocak 2021 online olarak yaptığımız eğitim programını yüz yüze yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde, siyaseti kavga üzerine değil, yapıcı bir siyaset yolu izleyip, bilimsel siyaset yapan örnek bir partiyiz. Herkesin bildiği gibi İyi Parti, Türkiye’nin yükselen değeri ve Türk halkının tek umududur. Cumhuriyet’in değerlerinde uzaklaşıldığında, meydana gelen tek adam rejiminin ülkeyi sürüklediği kaos ortada.

Ülkeyi yönetenlere göre; çok iyiyiz, dünyanın en iyi durumda olan ülkelerinin başında geliyoruz. Hatta önceden Avrupa derken şimdi Dünya bizi kıskanır hale gelmiş. İşin kötü tarafı bu. Kendilerini buna inandırmış olmalılar ki hiçbir önlem almıyorlar. Bugün zamları takip edemez hale geldik. Doğalgaz, elektrik, gıda, demir çimento ve benzeri zamlar nedeniyle vatandaşlarımızı çok zor bir dönem bekliyor. Kısaca ülkenin durumu içler acısı. Bir de ‘Freni boşalmış arabayla yokuş aşağı gidiyoruz’ diyenlere de öfkeleniyorlar. Sözlerimi daha fazla uzatmak istemiyorum. Siyaset Akademisi Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat eğitiminin İyi ve Cesur insanlara büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Demokrasimiz tehdit altındadır. Ülkemiz yorgundur, Milletimiz yorgundur. Şimdi yeni şeyler söyleme zamanıdır. Çünkü; Millet Bizi Çağırıyor” dedi.



Toplantıya, Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, İl teşkilatı, ilçe başkanları, İyi Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile gençlik ve kadın kolları yöneticileri katılırken, seminer eğitimini Siyaset Akademisi Başkan yardımcılarımız Ece Özen Akan, Hamit Uçman ve Dr. Hasan Sami Özvarinli verdi.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim