Yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleşen Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Kongresi, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun ve Kepez İlçe Başkanı Mehmet İren’in katılımıyla gerçekleşti.

    Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder’in listesinin seçildiği kongrede, çalışma ve mali raporun oylanıp kabul edilmesi, partililere ve salonda bulunan katılımcılara hitaben uzunca bir konuşma yapan başkan Hasan Öder, konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

    "Sizlere hoş geldiniz demiyorum. Hepimize, hepinize Memleket Partimize hoş buldum, hoş bulduk diyorum… Ve siz Memleket Partimin değerli üyeleri hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Sizin karşınıza çıkmamın sebepleri bu ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik, adaletsizlik, kol gezerken köşemde oturamazdım. Kendime sordum, ailen nasıl güvencede olur, çocuklarımızın geleceği ne olacak? Ve sadece bunlardan sorumlu olmayı değil tüm ilçeden Antalya’dan ve Türkiye’den sorumlu olmayı seçiyorum. Yanlışlardan, gözünün gördüklerinden, kaçamazsın dedim. Kendime. İlçemde, şehrimde, ülkemde analarımız, babalarımız, çocuklarımız gittikçe yoksullaşıyorsa, işsizlik korkunç bir boyuta ulaştıysa, bütün çocuklarımız, gençlerimiz yarına umutla bakamıyorsa huzurla köşemde oturamazdım.”

    "Bu ülkeye yeniden barış, huzur, adalet ve sevgi gelene dek bu uğurda iki elimizi değil gerekirse başımızı  ve hatta tüm gövdemizi  bu taşın altına koyacağız. Memleket için çocuklarımız, kadınlarımız, gençlerimiz için hak, hukuk, adalet için Memleket Partisi iktidara gelecek, Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak ve yeniden her şey güzelleşecek. Memleketim için geçmişte de, bugünde varıyla, yoğuyla; canla başla çalışan, ter döken, fedakarlık yapan insanlarımıza hakkettiği değerin verilmesi ve insanları bir arada tutmak için adayım…"

‘MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ’

    “Hedefim yüzde 50+1 ile  Memleket Partisi’ni iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, Memleket’imizin  hak ettiği yeri bulması,yok edilmeye çalışılan Cumhuriyet ve kazanımlarını korumak, kollamak, Memleket’ime vicdanlı adaleti getirmek, iş aş sağlamaktır..

    Bütün gücüm ve çabam bunun içindir… Kavga da, kaygı da, mücadelede  hepimizin…Koltuk gücü peşinde değiliz, koltuğun getireceği güç tutulmasını istemiyorum. Kimseyi emirlerle, korkuyla yaptırımlarla yönetmek hiç istemiyoruz. Herkesin mutluluğunu istiyoruz. Nefret değil sevgiyi yaymak istiyoruz. Hor görmek görülmek değil aynı mesafede durmak istiyoruz. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Çünkü biz bir yıkıntıdan yeni ve aydınlık, özgür bir ülke yaratmış bir liderin Mustafa Kemal’in askerleriyiz...”

    Hasan Öder başkanlığındaki Muratpaşa İlçe yönetim kurulu asil listede şu isimler yer aldı;

    1-Mustafa Ağaoğlu 2-Vedat Aslan 3-Ali Çelik 4-Asuman Serpil Çelik 5-Özer Çevrim 6-Doğan Çoban 7-Hilmi Demir 8-Ramazan Fidan 9-Ercan Gül 10-Engin Hatipoğlu 11-Hasan Erol Herçiçek 12-Aziz Kapçak 13-Mehmet Karancı 14-Taner Manav 15-Sevil Öter 16-Cengiz Özbudak 17-Memnune Ezgi Özgenç 18-Nadir Paşaoğlu

    Özgür Cem Boynueğri

Editör: TE Bilisim