İYİ Partili İlhami Okudan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Kırcami müjdesine’ ‘öneri’ mahiyetinde mesaj yayınladı. Okudan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajına ‘Kırcami imarında müjde’ başlığını kullanırken şu ifadeleri kullandı:


    “Tarım dışı amaçla imar planının önünü açan Toprak Kurulu kararının yargı sürecinde iptal edilmemesi Kırcamî halkına, Antalyalılara, Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Başkanlarına müthiş bir müjdedir. Gözünüz aydın olsun. Önerim, seri bir şekilde planlama kademelerini sonuçlandırıp parselasyon işleminin yenilenmesidir. Tamamında olmasa bile birçok hisseli mülkiyette hisse ayrıştırması yapılabilir. Müstakil imar parseli tapuları vatandaşa verilerek malik vatandaşlarımız rahatlatılabilir. 


    Ama lütfen parselasyonu Belediye bünyesinde yapmayın. Sabah 09.00 akşam 17.00 mesaisi ile amaçlanan hedefe ulaşılamaz. Kırcamî planlama bölgesi yaklaşık 14bin dönümdür. Bölünebildiği kadar farklı parselasyon bölgesi(uygulama bölgeleri) ne bölünerek özel sektöre Mülakat sistemiyle parselasyon yaptırılmalı ve belediyenin işi çok sıkı denetleme ve otokontrol olmalıdır. Haydi hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilisim