Gelecek seneki eğitim öğretim yılında lise son sınıf öğrencileri, üniversiteye hazırlık süreci kapsamında kurs merkezinde deneme sınavına tabi tutuldu. Geleceklerini “altın kalemle” çizmek isteyen öğrenciler, 5 Temmuz Pazartesi günü kurs merkezinde ücretsiz eğitim almaya başlayabilecek.

    Kemer Belediyesi, uzman eğitim kadrosuyla, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla öğrencileri geleceğe hazırlamak için ilk adımı attı. Deneme sınavına giren öğrenciler, gelecek yıl Haziran ayının üçüncü haftasında yapılacak olan üniversite sınavı için maratona başladı.

 

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak eğitime desteğimiz artarak devam ediyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için açtığımız kurs merkezinde uzman öğretmenlerimiz çocuklarımızı, geleceğe hazırlıyor. Bunun ilk adımını da bugün yapılan deneme sınavı ile attılar. Öğrencilerimiz uzun bir maratona başlamış oldu. Hepsinin başarılı olacağına inancım tam. Belediye olarak öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim