Antalya siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Erken seçim olasılığının her geçen gün artması sonrasında çeşitli siyasi partilerin faaliyetlerine hız verdiği gözlemleniyor. Akdeniz Gerçek Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Songül Başkaya, CHP Döşemealtı İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek hem AKP hükümetinin son dönemki adımlarına yurtseverlerin ve cumhuriyetçilerin vereceği yanıta hem de erken seçim olasılıklarına dair kapsamlı görüş alışverişinde bulundu.


    CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan’ı ziyarette Önceki Dönem İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Aygül KILIÇ ve parti üyesi Ümran KARATAŞ İlçe Kadın Kolları Başkanı Aycan Özbey, Gençlik Kolları Başkanımız Halil Küçüktekin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Azmi Buyruk ve Müjde Çınar Temizsoy da yer aldı. Başkan Doğan, “Demokrasi, hukukun üstünlüğü, aydınlık bir Türkiye için mücadeleye devam” dedi. 

 



    Ziyarette konuşan Başkaya şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Başkanım, partimize kattığınız değer ve emek için sonsuz teşekkürler. Demokrasi kültürünün yükselmesi için ülkemizde verilen mücadeleye her daim katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizlerle yol yürümek bir onurdur.”

 

    Özgür Cem Boynueğri

Editör: TE Bilisim