Antalyaspor Kulübü Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor A.Ş. eski başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır’ın katılımıyla gerçekleşti. Genel kurulun Divan Kurulu Başkanlığı’nı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Kurulda, Kamile Gülgün Yıldırım, Mehmet Çelik, Hakan İrban, Cenk Soyer ve İsmet Tandoğan da yer aldı.

 


TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ KABUL EDİLDİ

   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tüzükte yapılan değişiklikler genel kurulun oylarına sunuldu ve tüm değişiklikler kabul edildi. Daha sonra seçim maddesine geçildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda Emin Kemal Hesapcıoğlu’nun başkanlığında oluşturulan liste, Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yeni yönetimi olarak göreve geldi.

 

    Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde Antalyaspor eski başkanlarından Dündar Uluğkay ve tribünlerin sevilen isimlerinden Ali Çınardere birer konuşma yaptı. Antalyaspor A.Ş. adına söz alan Asbaşkan Berkay Bahar ise şu ifadeleri kullandı: “Antalya’mızın tüm kurumları ile beraber ortak akıl ile Antalya’nın Antalyaspor’umuza, Antalyaspor’umuzun da Antalya’ya değer kattığı projeler geliştirme zamanıdır. Biz, bu konuda her türlü çalışmaya hazırız. Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimimize şimdiden başarılar diliyor, zorlu yolculukta yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.”

 

34 İSİM DE TAM YETKİ İLE ÇALIŞACAK

 

    Son olarak kürsüye Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Emin Kemal Hesapcıoğlu geldi. Geçmişte başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan herkese saygı ve minnetlerini sunarak konuşmasına başlayan Hesapcıoğlu, sözlerinin içeriğinde “Antalyaspor Ailem” vurgusu yaptı. Yönetim, denetim ve haysiyet kurullarında görev alacak olan asil ve yedek toplam 34 ismin prosedür gereği bu şekilde sıralandığını, ancak 34 ismin de bir yönetim kurulu üyesi gibi kulüp için aktif olarak çalışması üzerine bir sistem kurduklarını anlatan Hesapcıoğl şu ifadeleri kullandı: “Derneğimiz 11 farklı branşta, 574 sporcu ile faaliyetlerini sürdürüyor. Milli oyuncular, şampiyonlar ve Türkiye rekortmenlerini barındıran bir kulübüz. Her şeyimiz amatör branşlarımız için. Onların daha iyi şartlarda daha büyük başarılara imza atması için çalışacağız. Biliyoruz ki yapacak çok işimiz var.”

 

    Antalyaspor Kulübü Derneği’nde yeni yönetim, denetim ve haysiyet kurulu üyeleri aşağıdaki gibi oluştu:

 

YÖNETİM KURULU ASİL

    Emin Kemal Hesapcıoğlu

    Mustafa Özdoğan

    Ufuk Sezer

    Osman Sapmaz

    Kıvanç Bülent Kuzay

    Deniz Varol

    Ersan Göbelek

    İbrahim Gökhan Kasapoğlu

    Levent Küçükçolak

    Birhan Varol

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

    Ahmet Avcıoğlu

    İsmail İltemir

    Özgür Basmacı

    Güray Kanan

    Rüştü Şevki Okur

    Murat Şimşek

    Selin Antalya

    Hüseyin Tınkaz

    Tahir Özdaş

    Can Osman Cilesiz

    Ali Buğrul

 

DENETLEME KURULU ASİL

    Mustafa Türker

    Mehmet Çelik

    Mehmet Hakan İrban

 

DENETLEME KURULU YEDEK

    Utku Taşkın

    Caner Canıtez

    Murat Kaan Binbir

 

HAYSİYET KURULU ASİL

    Turgay Soyer

    İbrahim Şendil

    Ahmet Kiştin

 

HAYSİYET KURULU YEDEK

    Efe Kırmızıoğlu

    Ömer Altıntepe

    Ali Murat Hizay

 

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim