627 delegenin katıldığı CHP Antalya İl 292 oy alan Ahmet Kumbul’a karşılık 335 oy alarak İl Başkanı seçilen Nusret Bayar’ın görevden alındığı açıklandı

 
    Kongrede CHP Antalya il yönetimi Erdal Ramazan Altaca, Gülser Avar, Hatice Avşar Sağ, Bülent Baylı, Belgizar Burcu, Nuri Cengiz, Füsun Çecik Karaman, Naci Doğan, Zeki Doğan, Abdullah Durmaz, Gökhan Gökçen, Mehmet Günal, Nalan Güzel Yıldırım, Halil İbrahin Iğlı, Ali incesu, Nuriye Kağnıcı, Mehmet Can Karagöz, Orkun Murat Muratlı, Ali Müncester, İbrahim Nutju Nar, Buğra Özçelik, Ali Murat Özel, Yunus Özparlar, Anıl Taç, Erkan Tosun, Gülçin Tüzel, Elif Uçar, Lokman Uysal, Bahattin Yıldıray Veltan, Numan Yılmaz ve Mesude Yılmaz'dan oluştu. Söz konusu kadronun görev süresi çok uzun sürmedi.


    Edinilen bilgiye göre bugün yani 12 Nisan 2021 günü yapılan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında CHP Antalya il örgütü masaya yatırıldı. Geçtiğimiz aylarda da birkaç kez görevden alınması gündeme gelen İl Başkanı Nusret Bayar, bu kez MYK kararıyla görevden alındı. Bayar'ın daha önce de çok kez görevden alınacağına dair haberler gündeme gelmişti.
 
    Yerel basına konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, kararın henüz kendisine yazılı olarak ifade edilmediğini ve konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması gerçekleştireceğini ifade etti.


Akdeniz Gerçek Haber Merkezi 

Editör: TE Bilisim