Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İş Kadınları Derneği’nin (ANTİKAD), devir teslim ve yeni üye alımı törenine katıldı. Derneğin, yeni dönemde başkanlık görevini devralan Fatma Kotanak’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Tütüncü,  dernek üyeliğine kabul edilen yeni üyelere de sertifikalarını takdim etti. Törende bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, ANTİKAD’ın bu güzel günün de kadınlarımızın yeni dönem heyecanına ortak olmak, yeni üyelerimizin sevincini paylaşmak, benim için büyük bir mutluluk vesilesi…” dedi.

"Kadın elinin değdiği yer cennetten bir köşe"

Kadının elinin değdiği her yerin adeta cennetten bir köşeye dönüştüğünü belirten Tütüncü, “Hanımefendiler bu tip sivil toplum kuruluşları ile gönüllü kuruluşlarla şehrimize bambaşka bir zarif dokunuş ortaya koyuyorlar. Kadın kuruluşları, sevginin saygının dostluğun bambaşka bir zeminde çiçek açması anlamında önemli olduğu gibi, şehrimize de değer katıyor.” diye konuştu. 

"Kadın güçlü olursa, toplum güçlü olur"

Kadınların, kadın sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Kadın güçlü olursa toplum güçlü olur “ dedi. ANTİKAD’a destek veren kadınlara da teşekkür eden Tütüncü, “Geçmiş dönemde emeği geçen bütün kadınlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Yeni dönemde bayrağı devralan ANTİKAD Başkanı Fatma Kotanak ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim