Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Doç. Dr. Nafiye Adak ’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Çilek yetiştiriciliği semineri’ düzenliyor. Online gerçekleşecek seminer saat 20.30’da gerçekleşecek. 


    MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, kent ekonomisinin çeşitlenmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, kent ekonomisin çeşitlenmesine adına en önemli sektörlerden birisinin de tarım olduğunu söyledi. Manavgat’ta yatırım yapılabilir sektör olan tarımda ürün çeşitlendirilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Boztaş, tarımda ürün çeşitlendirmesi adına çilek yetiştiriciliğinin önemine işaret etti.

 


YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

    MATSO’dan verilen bilgiye göre Başkan Boztaş şu ifadeleri kullandı:


“5 Mart Cuma günü Saat:20.30’da Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nafiye Adak hocamızın konuşmacı olacak çilek yetiştiriciliği semineri düzenliyoruz. Online gerçekleşecek seminerimizin yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. 

Seminerimizi zoom webinar üzerinden https://us02web.zoom.us/j/89858438787?pwd=a1JUR0Rwdk8xQnJCRlo4cTMyblprZz09 linkini tıklayarak ya da https://www.facebook.com/ManavgatTSO sosyal medya hesaplarımızdan takip edilebilirsiniz."


Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim