Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Meclis Üyeleri ve Aksu Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı genel kurulda, mevcut Başkan Mehmet Selvi yeniden başkanlığa seçildi.

 

Belediyeden verilen bilgiye göre genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Mehmet Selvi, Arif Tatar, Osman Sarı, Musa Burunsuz ve Faruk Caner seçilirken, Yedek Üyeliklere; Filiz Elmas, Kemal Bulut, Mehmet Ali Kurt, Ümit Sert ve Veli Okudan seçildi. Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin de belirlendiği seçimlerde; İsmet Kara, Hüseyin Kuzay, Mevlüt Çırpan asil, İlhami Kızıl, Ahmet Yılmaz ve Veli Gökçen ise yedek üyeliklere seçildi.

 

SELVİ’DEN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Kulüp Başkanı Mehmet Selvi; “Bizlere her türlü imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Halil Şahin başta olmak üzere, bize inanan ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Göreve yeniden seçilen Mehmet Selvi ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Şahin ise “Genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Kulüp Başkanımız Mehmet Selvi ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.


Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim