Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal ve Antalya Şube Müdürü Bora Şimşek’i misafir etti.

 

Sanayi sektörüne verdikleri desteği artırmak istediklerini belirten Bölge Müdürü Çapançatal şöyle konuştu:

 

“Çiftçimizin, esnafımızın, KOBİ’lerimizin ve sanayicilerimizin; yani üretenin yanında duran Banka olma misyonuyla üretimi, istihdamı ve ihracatı, kısacası kalkınmayı desteklemedeki rolümüzü daha da arttırmak istiyoruz.”

 

 

OSB’NİN HER DAİM FİNANSMAN İHTİYACI VAR

 

Kamu ve özel bankaların üst düzey yönetimlerince Antalya OSB’ye gerçekleştirilen ziyaretlerin son dönemde bir hayli artığına dikkat çeken Başkan Ali Bahar, oluşan farkındalıktan, gösterilen ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


Üretim ile finansın birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulayan Başkan Bahar şu ifadeleri kullandı:

 


“Şekerbank’ın Antalya OSB sanayicileri nezdinde sanayi sektörünün gelişip güçlenmesi için gereken desteği sunmaya aday olduğunu belirtmesi, ülkemiz adına bir kazanımdır. Finansman ihtiyacı büyümenin göstergesidir ve Antalya OSB sanayicilerinin her daim finansman ihtiyacı vardır.

 

Özellikle enerji alanında dışa bağımlılığımızı azaltacak Çatılara Özgürlük Projemiz kapsamında sağlanacak finansman desteği, sanayi üretiminin ve ihracatın artmasını, doğal kaynakların ve çevrenin korunmasını, dolayısıyla da geleceğimizin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesine vesile olacaktır.

 

Şekerbank’ın fabrika çatılarına kurulacak GES’ler için sanayicilerimize uygun şartlarda finansman desteği sunmayan hazır olduğunu belirtmesi, memnuniyetimizi bir kat daha artırmıştır.”

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim