Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyet Antalya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Başkan Budak’a Sendika Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca da eşlik etti. Memur-Sen Antalya İl Başkanlığında Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya ve Birlik Haber-Sen Şubesi’ne bağlı merkez temsilcilerimizle bir araya gelen Genel Başkan Ömer Budak sendikal çalışmaların önemine vurgu yaptı. Toplantıda, sendika üyeleri ve hizmet kolu çalışanları için neler yapabileceğimiz üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.


ÖRGÜTLENMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKACAK

PTT Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu’nu ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ardından PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret etti ve ‘yanınızdayız’ mesajı verdi.  Genel Başkan Ömer Budak, “Üyelerimizin gayretleri ve sabırlarıyla, Birlik Haber-Sen olarak onların hem hak ve menfaatlerini meşru zeminde savunacak, hem de rutini bozarak, örgütlenmenin önündeki engelleri kaldırma konusunda ülkemize katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı.


HAKLARINI DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

PTT A.Ş. ‘de görev yapan üyelerin sorunlarını da dinleyen Ömer Budak, “Üyelerimizin ve hizmet kolu çalışanlarımızın haklarının ileriye götürülmesi konusunda dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çalışanların hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için adımlar atıyoruz. Üyelerimizin yararına olan ve onların daha iyi şartlarda çalışabilmesi adına gerekli çalışmaları yapıyor, görüşmelerde bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.


LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Antalya’daki üye ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Sendikamız hakkın ve haklının yanında, laf yerine, iş üretmeyi, hükümetlerin gölgesinde büyümek yerine, kamu çalışanların gönüllerinde yeşermeyi, duygusallığı değil, akılcılığı, sübjektiflik yerine, objektifliği, sözde değil, özde sendikacılık yapmayı ilke edinmiştir” şeklinde konuştu.


HAKKIYLA ÇALIŞANLARIN YANINDAYIZ

Geçtiğimiz günlerde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği ve tutuklandığı Güllük PTT’de de üyelerini ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak, diğer çalışanlara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.  Budak, “Bir kişinin yaptığı usulsüzlük sonucu bütün bir merkezde emek verip çalışan arkadaşlarımız maalesef zan altında kalmıştır. Birlik Haber-Sen olarak Antalya Güllük PTT Merkez Müdürlüğünde hakkıyla çalışan arkadaşlarımızın yanlarında ve destekçileriyiz ve kendilerini yalnız bırakmama adına desteklerimizi devam ettireceğiz” dedi.


FARKLI BİR SENDİKAL ÇİZGİ YAKALADIK

Ömer Budak son olarak şunları söyledi: “Memur Sen ve Birlik Haber-Sen amacı özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. ‘Bizim anlayışımızda milletle kavga etmek yoktur’ şiarını benimsedik. Süreç içinde de diğerlerine göre değil, değerlere göre sendikacılık yaptık. Sendikal camiaya değer katarak farklı bir sendikal çizgi yakaladık. Birlik Haber-Sen olarak bizlerde rehavet yok, gevşemek yok, durmak yok! Biz kardeşlik hareketiyiz. Biz merhamet hareketiyiz. Biz emeğin bekçiyiz. Biz, bizi biz eden değerlerin emanetçisiyiz. Biz, mazlumların sesiyiz.”

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim