Geçtiğimiz günlerde Kepez’de yaşayan gazi Gökhan Koç’un darp edilmesi haberinin üzerine tüm Türkiye’de kamuoyu ayağa kalkmış, toplumun farklı kesimlerinden Koç’a moral destek ziyaretleri gerçekleştirilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya İl başkanı Nusret Bayar, CHP Kepez İlçe başkanı Önder Kurnaz, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl başkan yardımcısı Nuran Yılmaz, Kadın Kolları MYK Üyesi Bahar Önal ve beraberindekilerden oluşan heyet, iki ayağını da kaybetmiş olan terörle mücadele gazisi Gökhan Koç’u ağır darp sonrası ziyaret etti.

Olay günü gazi Gökhan Koç, yaşadığı binada kullandığı ve kendisinin dairesine ulaşabilmesi için tek yolan olan, sık sık bozulan asansörde ağır eşya taşınmaması gerektiğini ifade ederek komşularını uyarmış, ardından komşusu baba oğul tarafından yerlerde sürüklenerek darp edilmişti.

CHP Antalya İl başkanı Nusret Bayar paylaşımında, gazi Koç’un Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri tarafından hor görüldüğü ve şikayet için gittiğinde kötü muameleye maruz bırakıldığını aktarırken, bakanlığın Antalya İl Müdür Yardımcısıyla görüşen Koç’a darpçı kişilerle ilgili olarak ‘Aranızda halledin’ dediğini ifade etti.

Gazi Gökhan Koç, yaklaşık 5 sene önce Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışma sonucunda iki ayağını da kaybetmişti.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim