Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, LGS Öğrencilerine Ücretsiz Soru Bankası Dağıttı

Başkan Topaloğlu’nun Eğitim Seferberliği

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’deki 550 8’inci sınıf öğrencisine ücretsiz LGS soru bankası kitabı dağıttı.

Kitap Dağıtımı

Başkan Topaloğlu, kitap dağıtımına ilk olarak Beldibi Ortaokulu’ndan başladı. Daha sonra Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu, Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Arslanbucak Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu, Rukiye Koç Ortaokulu, Tekirova Halit Narin Ortaokulu ve Göynük Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını dağıttı.

Kepez Belediyesi Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerine Moral Verdi Kepez Belediyesi Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerine Moral Verdi

Başkan Topaloğlu’nun Açıklamaları

Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilerin önlerinde LGS sınavı olduğunu ve sınava daha iyi hazırlanabilmeleri için ücretsiz olarak LGS soru bankası kitabı dağıttıklarını söyledi.

Başarı Dilekleri

Başkan Topaloğlu, LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar dilediğini ifade ederek, “Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için uğraşıyor. Öğretmenlerimiz ve velilerimize biz de katkı sağlayalım diye Kemer Kaymakamımız Ahmet Solmaz’ın bilgisi dahilinde 8’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak LGS soru bankası dağıttık. Çocuklarımızın iyi şekilde çalışarak istedikleri okullara gideceğinden eminim. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: Kemer Belediyesi/ Bülten