Manavgat'ın Side Mahallesi'nde yaşayan alt gelir grubundan bir aile, ısınmak için sobalarına kolonya dökmek isteyince bütün ev kül yığınına dönüştü. Yangını öğrenen karı-kocanın eve gelmesi ve yanan evlerini izlemeleri sırasında acı dolu anlar kameralara yansıdı.

Olay yerinden aktarılan bilgiye göre; Side'de bulunan ve Niyazi Özarslan'a ait olan bir gecekonduda yangın çıktı. Yangın hızla acil müdahale ekiplerine iletilirken olay yerine çok sayıda güvenlik gücü, itfaiye ve ambulans geldi.


Ahşap ve kiremit çatıya sahip gecekondunun kapı ve pencereleri de PVC olunca yangının hızla tüm evi sarması çok uzun sürmedi.

 

BÜYÜK ACI: EVLERİ YANARKEN ACIYLA İZLEDİLER


Yangın sırasında evde bulunan evin gelini ve çocuğunun yangının başlamasıyla kendilerini dışarı attıkları öğrenildi. Yangın haberi üzerine evine gelen Niyazi Özarslan ve eşi karşılaştıkları manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Özarslan ailesini sağlık görevlileri ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. 

  Yangının kontrol altına alınmasının ardından evin önüne gelen Niyazi Özarslan, odalarda bulunan tüm malzemelerin yandığını görünce gözyaşı döktü.  


  Diğer taraftan yangının, evde küçük yaştaki çocuğuyla beraberken evin gelininin odun sobasının iyi yanması için kolonya dökmesi, dökülen kolonyanın bir anda tutuşup sobanın yakınında bulunan koltuğa sıçraması sonucunda çıktığı belirtildi. 

(İHA)

Editör: TE Bilisim