Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 1995 yılından itibaren geleneksel olarak yılın başarılı iş insanı ve medya mensupları ile 2001 yılından itibaren de yılın sanat ödülünü Antalya’nın değerleri ile buluşturmaya devam ediyor. 


Bu yıl gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda, Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü Multi Tohum Kurucusu Mehmet Ülger’in olurken, Yılın Sanat Ödülü Prof. Abdullah Uz ve Mimar Cemil Cahit Sönmez’e verildi. Bölgenin ekonomik gelişimine katkı koyan haberleriyle Yılın Medya Ödülü, Demirören Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Çınar ve Milliyet Akdeniz Gazetesi Muhabiri Tanju Altınay’ın oldu.

 

PANDEMİ NEDENİYLE BALO VE TÖREN OLMADI


ANSİAD’dan yapılan açıklamaya gore her yıl geleneksel olarak düzenlenen ANSİAD Kuruluş Yıldönümü Balosu ve Ödül Töreni’nin pandemi nedeniyle gerçekleştirilememesinden dolayı bu yıl ANSİAD ofisinde ödül seramonisi gerçekleştirildi. 


Ödül takdimleri, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Hilmi Ünsal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Özbek, Dr. H. Rana Demirer, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Alkandemir, İsmail Volkan, Ali Bal, Sarper Dermut ile ANSİAD Kurucu Üyeleri Ercan Evren ve Himmet Öcal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 


Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ödül töreninin bu yıl pandemi koşulları dolayısıyla farklı bir tecrübe yaşattığını kaydeden ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, “ANSİAD eğitim, sanat, spor, tarih ve felsefeyle kendisini sürekli olarak geliştiren ve yenileyen bir kurum. Antalya’mıza değer katan isimleri onurlandırmak adına bu yıl birbirinden değerli isimlere bu ödülleri takdim etmekten gurur duyuyoruz” dedi.


Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim