İbradı Belediye Meclis Üyesi Özcan Balcı, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Balcı istifa açıklamasında CHP’li Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile ilkesel tercihler konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi. Balcı, meclis üyeliği görevini sürdürdüğünü ifade etti. 


Özcan Balcı’nın istifa açıklaması şöyle:

“31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde CHP ve İYİ PARTİ ittifakının seçimden galip çıkması ile meclis üyeliği ve İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladım.


İlçeme katkı sunabilme hevesi ve büyük bir heyecanla başladığım görevimde 23 ayı geride bıraktım. Bu süreçte birçok zorluğa rağmen hem bulunduğum makama hem de bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

Ancak bugün geldiğim noktada İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile yaşadığım idari ve ilkesel tercihlerdeki görüş ayrılıklarımızın giderilemez olduğu ve görevimi ifa etmenin imkansızlaştığını üzülerek belirtmek istiyorum.


Gözbebeğimiz, kadim ilçemiz İbradı’mızın en iyi hizmetleri hak ettiğini düşünüyor ve gelecek aydın günlere ancak CHP ve İYİ Parti (Millet İttifakı) belediyeciliği ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancımı koruyorum.


Bu düşüncelerimin gereği, İbradı Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İbradı Belediye Meclis Üyesi görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim.


Değerli kamuoyunun bilgilerine sunarım.“

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi


Editör: TE Bilisim