Korkuteli’de bir otelde pandemi önlemleri çerçevesinde düzenlenen basın toplantısına katılan MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun yaptığı açıklamalarla tepki çekti.

 

Korkuteli Pazar yeri ve arasta ile ilgili söze başlayan Hilmi Durgun, konuyu CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar hakkında iftiraya varan iddialara getirerek, “Bayar, Korkuteli’nin huzurunu bozarak gündeme gelmeye çalışıyor” dedi.

 

Hilmi Durgun’un tepki çeken konuşması şöyle:

“Değerli basın mensuplarımız, hem sayın milletvekilimiz hem de sayın belediye başkanımız Korkuteli’deki süreçle ilgili gerekli bilgilendirme noktasında şeffaf bir şekilde gerekli açıklamaları yaptılar. Ben kendilerine ilaveten bir cümle söylemek istiyorum. Bu pazaryeri ve arasta ile ilgili konu diğer partilerin de 2019 seçimlerinden önce Korkuteli’ne vaat ettiği konulardan bir tanesiydi. Ki seçim kitapçıkları da burada. Onlar da buranın ihtiyaç olduğunu, yapılması gerektiğini ifade etmişler. Bunu bugün manipüle etmeye çalışıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı; yerel yönetimlerin etkin gücünü üretken bir şekilde kullanma kaydıyla, çağdaş kent yaşamına uygun bir şekilde kaliteyi yükseltmek ülküsünü hedef alan bir hizmet anlayışıdır. Bizler bu şekilde bir hizmet anlayışı içindeyken; CHP’nin İl Başkanı’nın kulaktan dolma, asılsız ve mesnetsiz ifadelerle Korkuteli’ne gelerek fitne ve fesat ortamı oluşturmak kaydıyla, Korkuteli’nin huzurunu bozarak gündeme gelmeye çalışmalarını anlamlandıramıyoruz.”

 

BAYAR’A VE CHP’YE SALDIRI

“Eğer kendisinin gündeme gelme çabası ve gayreti var ise; siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın karşısına geçerek uzunca bir süre Antalya’da genel kamuoyuna ve ulusal basına taşınmış CHP Örgütü içindeki taciz iddialarına ya da CHP İl örgütünde görevli, ilçe örgütlerinde görevli, partiyi temsil noktasında bulunan parti üyelerinin Muratpaşa Belediyesi’nde yuvalanmalarına, hatta ve hatta akrabalarının dahi belediyede yuvalanmış olması iddiasına, tefecilik, uyuşturucu madde, uyarıcı madde satımı ile ilgili mahkûm olmuş örgüt üyeleri ile ilgili iddialarına cevap vermesini umuyorum. Bunu yapacağını çok zannetmiyorum. Kendisine geçmiş dönemde de siz basın mensupları aracılığı ile özellikle geçmiş dönemde yaptığı HDP ziyareti ile ilgili sorular sormuş, cevabını beklemiştik, yapmamıştı. İnsanı mert, havası sert olan Korkuteli yerine kendisini Demre’de denize girmeye davet ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum teşekkür ediyorum.”

 

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim