Kırmızı beyazlı akrepler, milyonlarca Antalyalı taraftarın kalbini kazandığı göz dolduran bir hafta geçirdi. Son olarak İzmir ekibi Göztepespor karşısında 1-0’lık ve yine Türk futbolunun en köklü takımlarından Karagümrük karşısında 3-1’lik galibiyetlere imza atan takımda bir çok yıldız topçu sınırlarını zorladı.

Yüksek performans göstererek Antalyaspor’un ligde serini güçlendirmesini sağlayan futbolcuların sağlık raporunu yayınlayan Antalyaspor, takımın gelecek maçlarına dair de ipuçları verdi.


PODOLSKİ DAHİL BİR ÇOK OYUNCUNUN DURUMU KRİTİK


19 numaralı formayı giyen Ufuk Akyol, ayak bileği bağ tamiri operasyonu geçirdi. Ameliyatın ardından iyileşme sürecinin devam ettiği bildiriliyor.

5 numaralı forma ile sahalarda boy gösteren Bahadır Öztürk, Quadriceps kasında 2. derece zorlanma yaşayarak sıkıntılı bir sürece girdi. Sportif rehabilitasyon süreci devam ediyor.

Jean-Armel Drole, tibia kemik kırığı yaşayan kritik oyunculardan oldu. Drole, takım çalışmalarının bir bölümünde yer almaya başladı.

17 numaralı forma ile umut vaad eden topçulardan Serdar Gürler, ön çapraz bağ operasyonu geçirmesi sonrasında takımla beraber idmanların bir kısmına katılmaya başladı.

Ali Eren İyican’ın ayak bileğindeki kemik ödemi sürüyor. İyican’ın rehabilitasyon sürecinin süreceğinin altı çizildi.

89 numaralı Veysel Sarı, hamstring kas grubunda yaşadığı zorlanma sonucu sportif iyileşme sürecine alındı.

Ve Antalyaspor’un en başarılı ve en çok merak edilen ismi Lukas Podolski… Podolski’nin ayak bileğinde kapsül zorlanması olduğu ifade edilen sağlık raporunda buna ek olarak tendinopati de görüldüğü duyuruldu. Podolski’nin bir süre daha iyilşme süreci içerisinde olması bekleniyor.

Ziya Nur Sezen

Editör: TE Bilisim