Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Halk Et Satış Mağazaları Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’teki şubelerinde hizmet vermeye devam ederken, Mobil Halk Et TIR'ı da ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Batı ilçelerinde hizmet vermeye başlayan ve ilk durağı Kemer ilçesi olan Mobil Halk Et Satış TIR’ının ikinci durağı Elmalı oldu. Elmalı Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’dan 17.00’ye kadar satış yapan Halk Et TIR'ına Elmalı halkı yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başta dana ve kuzu eti olmak üzere kuşbaşı, kıyma, pirzola gibi et çeşitlerini uygun fiyatlarla almanın memnuniyetini yaşadı.

 

HALKÇI BELEDİYE

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre Halk Et’te fiyatların her bütçeye uygun olduğunu belirten Elmalı esnaflarından Kenan Onat “Pandemi ile birlikte zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemlerde Büyükşehir Belediyemizin halka yönelik bu hizmetini çok yerinde ve anlamlı buluyorum. Sağlıklı beslenmek için et tüketimi önemli ancak et fiyatlarında maalesef son zamanlarda önemli bir artış yaşandı. Halkın alım gücü azaldı. Ancak Halk Et’in fiyatları halka hitap ediyor. Fiyatlar her bütçeye uygun. Bu güzel hizmeti ayağımıza kadar getiren Muhittin Başkan’a çok teşekkür ederiz. Onun sayesinde et yemeye devam edeceğiz” dedi.

 

CEP RAHATLATAN HİZMET

Mobil Halk Et uygulamasının halka hizmete verilebilecek en güzel örnek olduğunu söyleyen Turan Sarıbaşak ise “Halka hizmet, hakka hizmet böyle olur. Böyle bir hizmeti daha önce ne duyduk ne gördük. Antalya’yı düşünen, halkını düşünen bir başkana sahibiz. Bu güzel hizmeti bizlere sunan Başkan Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten ekonomik olarak vatandaşın cebini rahatlatacak çok yerinde bir uygulama. Sadece Elmalımıza değil tüm Antalya’ya hayırlı olsun. Fiyatlar piyasanın oldukça altında. Bu zamanda bu fiyata güvenli eti bulmak son derece kıymetli” diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim