29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Antalya’da yapılacak etkinlikler belli oldu. Cumhuriyet İçin El Ele Platformu öncülüğünde yapılacak kutlamalarda ilk adım, 28 Ekim Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni olacak. Cumhuriyet’in 97. yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklerde 29 Ekim Perşembe günü Varyant’tan başlayacak olan araçlı fener alayı ile son bulacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, “Tüm yurttaşlarımızı belirli bir saate bağlı kalmaksızın Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çiçek sunmaya davet ediyorum” dedi.

ÇELENK SUNMA YARIN  

28 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak olan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi organizasyonları ile devam edecek. Konyaaltı Belediyesi, 28 Ekim saat 19:30’da film gösterimi ve oda orkestra konseri ile Cumhuriyet kutlamalarına renk katacak.

İKİ BELEDİYEDEN FENER ALAYI

Muratpaşa Belediyesi de bu yıl araçlı fener alayı yapacak. 29 Ekim Perşembe günü saat 16:00’da başlayacak olan araçlı fener alayı, saat 18:00’de Çağlayan Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Atatürk Spor Salonu yanında yapılacak olan araçlı Tolga Çandar konseri ve Cumhuriyet Film gösterimi ile sürecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin araçlı fener alayı da 29 Ekim Perşembe günü saat 18:30’da Varyant’tan başlayacak olan araçlı fener alayı.

Emel BAYRAM

Editör: TE Bilisim