Hayatının yaklaşık yarısını siyasette aktif görevlerde geçiren ve 21 yıldır belediye başkanı olarak Antalya’ya hizmet eden Başkan Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta korona testinin pozitif çıktığını kaydederek, hastaneye yatmıştı. Memorial Antalya’da başlayan tedavisi 24 Eylül’den itibaren Akdeniz Üniversitesi’nde sürdürülürken Başkan’ın 58. yaş günü için aralarında belediye başkanlarının ve siyasilerin de olduğu çok sayıda kişiden Başkan’a mesaj yağdı.

ANTALYA BAŞKAN’I ÖZLEDİ

71 Gündür hastanede tedavisi süren Başkan Böcek’e en özel mesaj yakın siyasi arkadaşlarından gelirken, CHP Antalya İl Başkanlığı Başkan Böcek için İl Başkanı Nusret Bayar’ın paylaşımına yer verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabında is şu mesaj yer aldı: “Çok yakında en güzel günleri onu çok özleyen ve çok seven Antalyalılarla yaşaması dileğiyle Başkanımız Muhittin Böcek'in doğum gününü kutluyoruz.”

BAŞKAN’A KUTLAMA YAĞDI

(CHP Antalya Milletvekili) Çetin Osman Budak En kısa zamanda şifa bulup, aramıza dönmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun Muhittin Başkan...

CHP Antalya İl Başkanlığı Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in doğum gününü kutlar, en kısa zamanda ayağa kalkıp, kaldığı yerden Antalya'ya hizmet etmesini dilerim.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in bugün doğum günü. Torosların yiğit evladı, Muhittin Başkan iyi ki doğdun. İYİ’lerin duaları seninle.

(Finike Belediye Başkanı) Mustafa Geyikçi Antalya halkının gönlüne taht kurmuş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in bugün doğum günü. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız Muhittin Başkanım, Finike tüm dualarıyla sizinle.

(Kumluca Belediye Başkanı) Mustafa Köleoğlu  Her daim örnek aldığımız, hayatını Antalya’ya hizmete adamış Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in bugün doğum günü. İyi ki doğdun Muhittin Başkanım, Kumluca’nın, büyük ailemizin duaları sizinle. Sizi çok özledik.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çok yakında en güzel günleri onu çok özleyen ve çok seven Antalyalılarla yaşaması dileğiyle Başkanımız Muhittin Böcek'in doğum gününü kutluyoruz.

(CHP İl Başkanı) Nusret Bayar Günaydın değerli dostlarım, hemşehrilerim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in doğum gününü kutlar, en kısa zamanda ayağa kalkıp, kaldığı yerden Antalya'ya hizmet etmesini dilerim.

(ATB Başkanı) Ali Çandır Nice mutlu yıllara başkanım. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle dualarımız sizinle.

(DÖSİAD Başkanı) Gültekin Güncer Başkanım size ailenizle, sevdiklerinizle, sevenlerinizle mutlu nice yıllara…

 Songül Başkaya

 

Editör: TE Bilisim