Zeki Demir, dün İzmir'e dünyaca ünlü Holywood yıldızları  ile buluştu. Gazeteciliğin yanı sıra yaklaşık 25 yıldır tiyatro ve sinema ile de ilgilenen Demir, bu süreçte altmış kadar filmde rol aldığını ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de katkı sunacağı ve İzmir'in tarihi ve doğal platolarında çekilecek olan filmde ana karakterlerden birini canlandıracak olan gazeteci oyuncu Zeki Demir, "Altmış kadar sette bulundum, oynadım ama Hollywood starları ile dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sette olmak müthiş heyecan verici" dedi. 

ON DÜNYA YILDIZI TÜRKİYE'DE 

Türk asıllı ABD vatandaşı Yönetmen Sean GK'nin senaryosunu yazıp yönettiği; Newway Film'in yapımcılığında, Türk asıllı yapımcı Max Oliver'in de yapım ortağı olduğu X The End Time isimli filmin çekimlerine başlandı.


TESTERE VE TERMİNATÖR'ÜN BAŞROLLERİ 

Birbirinden ünlü Holywood yıldızlarını yer alacağı film dünyaca ünlü Oscar Film Festivali'nde de yarışacak. TESTERE filmi başrol oyuncusu Costas MANDYLOR ve TERMINATOR filmi başrol oyuncusu KRISTANNA LOKEN başrollerde yer alacaklar. X The End Time de ayrıca 8 tane daha ünlü Holywood yıldızı rol alıyor. Tretman çekimleri için 24 ve 25 Ekim 2020 günü kamera önünde olacaklar. 


İZMİR BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR. 

Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli olduğuna dikkat çeken filmin yönetmeni Sean GK, iki yıldan beri üzerinde çalıştıkları proje için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konaklama, ulaşım, yemek desteği aldıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de teşekkür etti. Film dünya geneli 50 ülkede birden aynı anda gösterime girecek. 


EMEL BAYRAM


Editör: TE Bilisim