Bir Antalya sevdalısı ve eğitim gönüllüsü olan Suna Kıraç, 79 yaşında hayata gözlerini kapadı. İş insanı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın kurucusu Suna Kıraç’ın vefatı Antalya’da üzüntüyle karşılandı.

 

SUNA KIRAÇ KİMDİR?

 

Bir Antalya aşığı olan Suna Kıraç Koç Üniversitesi, Koç Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın kuruluşuna öncülük eden isimlerden biri olan Suna Kıraç, ülkemizin sanayi, eğitim, kültür ve sanat alanlarında gelişmesine önemli katkılar sunmuştur. Suna Kıraç aynı zamanda Koç topluluğunun kuruluş yıllarından bu yana çeşitli liderlik görevlerinde yer almıştır.

 

KOÇ HOLDİNG TAZİYE MESAJI

 

Koç Holding sosyal medya hesabında Suna Kıraç adına bir taziye mesajı yayımladı:

“Cumhuriyetimizin değerleriyle yetişmiş, gerek iş gerekse toplumsal hayatta başardıklarıyla Ülkemizin sanayi, eğitim, kültür ve sanat alanlarında gelişmesine önemli katkılar sunan, Topluluğumuzun kuruluş yıllarından 2010’a kadar çeşitli liderlik görevleri üstlenen, Koç Üniversitesi, Koç Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın kuruluşuna öncülük eden Sayın Suna Kıraç’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Sayın Suna Kıraç’ı emanet ettiği değerlere bağlı kalarak, ilham veren, vizyoner ve öncü kişiliği ile her zaman hatırlayacağız ve unutmayacağız. Acımız çok derin. Başımız sağ olsun.”

 

BAŞKAN ÇETİN’DEN TAZİYE

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin da Kıraç için taziye mesajı yayınladı: “Çok kıymetli İnan Kıraç ağabeyimin biricik eşi Antalya ve sanat sevdalısı, Suna İnan Kıraç Vakfı kurucusu, TEGV çocuklarının annesi Suna Kıraç hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, Kıraç ve Koç ailelerine başsağlığı diliyorum.”

AHMET DEMİR

Editör: TE Bilisim