“Cesurlar Hareketi olarak başlayan ve 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ PARTİ'nin kurulması ile taçlanan yolumuz, bugün yaklaşan Antalya İl Kongresi ile ivme kazanmıştır. Gerçekleştirilecek Antalya 1.Olağan İl Kongresi’nde en iyi sonucun alınacağına inancımız tamdır. 1 Eylül 2020 Tarihinde yapılacak kongremiz öncesinde dört arkadaşımız adaylığını açıklamıştır. Kongremizde partimizi en üst noktaya taşıyarak Antalya'mıza en iyi hizmeti yapacağına inanan insanlar olarak bu yarışa katıldık” diyen üç isim, Antalya kamuoyunun, partililerin ve kanaat önderlerinin adayların birleşmesi noktasında taleplerini gördüklerini belirtti.

MÜHÜR SENDE

İlhami Okudan, Ali Adnan Kaya  ve Nihat Kavşut tarafından yapılan ortak açıklamada şunlar kaydedildi: “Partili dostlarımızdan gelen bu çağrıya kayıtsız kalmayarak ve nefislerimizi bir kenara bırakarak kayıtsız şartsız birleşme kararı aldık. Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut olarak kongreye tek aday ile katılma fikrine saygı duyarak birleştik. Aday olacak ismi belirlemek için en doğru yöntemin demokrasi olduğuna inanarak; kanaat önderlerine, partimizin cefakar insanlarına ve İlçe Başkanlarımıza danışılması neticesinde bu sonuca varılmıştır. Bahsedilen istişareler sonucunda Ali Adnan Kaya, İlhami Okudan ve Nihat Kavşut'un 1 Eylül 2020 tarihindeki partimizin Antalya 1.Olağan İl Kongresi’nde Ali Adnan Kaya'nın başkan adaylığında birleşmesi kararı alınmıştır.”

KONGRE 1 EYLÜL’DE

“Üç değerli adayımızın kongremize ittifak ile girme kararının Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyoruz. Kongremizin tüm İYİ Parti camiamıza başarı, güven, güç vereceğine inanıyoruz. Kongremizin, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı’na giden yolunun işaret fişeği olacağına inanıyor ve hepinizi 1 Eylül 2020 Salı günü Saat 10:00'da Cam Piramit'te gerçekleştirilecek olan kongremize davet ediyoruz.”

Ziya Nur SEZEN

Editör: TE Bilisim