Finike Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre ziyaretçilerin denize girip, güneşlendiği ahşap platform onarıldı, gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak, koy, yaz sezonuna hazır hale getirildi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finikemiz emanetini geri aldı. Radyofor Koyu, hemşerilerimize hayırlı olsun. Tesisimiz bundan sonra ailelere ve kadın hemşerilerimize hizmet verecek” diye konuştu.

 

İKİ GÜN KADINLARA HİZMET VERECEK

 

Başkan Geyikçi, “Radyofor Koyu; Pazartesi ve Perşembe günleri kadın misafirlerimize hizmet verecek. Diğer günlerde ise aile plajı olarak misafirlerimizi ağırlayacak. Misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak

için büfemiz gün boyu hizmet üretecek. Bu yıl büfe olarak hizmet verecek olan tesisimiz gelecek yıl tam teşekkülü fast-food olarak misafirlerimize hizmet verecek. Belediyemiz hemşerilerimizin yanı sıra tatil için ilçemizi tercih eden misafirlerimize kaliteli bir hizmet vermek adına çalışmalarını aralıksız

sürdürecek. Önümüzdeki süreçte başta otopark alanının aydınlatması olarak, gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

 

BÖCEK’E TEŞEKKÜR

 

Başkan Geyikçi, “Bu vesileyle Radyofor Koyu’nu Finike Belediyemize devredilmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek olmak üzere tüm Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi. İlçe halkı ve misafirler, Radyofor Koyu ile Gökliman’a ulaşmada ve ilçeye geri dönmede Finike Belediyesi’nin ücretsiz servisinden yararlanabilirler.

 

RET VERMİŞTİ

Doğal alana müdahale ve Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırılık nedeniyle geçtiğimiz dönemde CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya Andrea Doria (Radyofor) Koyu’na kadın plajına ret vermişti. Meclisin oyçokluğuyla ilgili karar meclisten geçmişti. Başkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin Finike’de, el değmemiş doğasıyla dikkat çeken Andrea Doria Koyu’nda açacağı ’kadınlar plajı’nı onaylamamıştı.

 

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim