İYİ Parti Antalya eski İl Başkanlarından Ahmet Aydın, ağustos sonu veya Eylül başı yapılması planlanan il kongresinde başkanlığa aday olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

 

Şu sıralar birbiri ardına ilçe kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti Antalya Teşkilatı'nda il kongresi için hazırlıklar sürerken, başkan adayları da ortaya çıkmaya başlıyor. Bunlardan biri de İYİ Parti Antalya İl eski başkanlarından Ahmet Aydın. Aydın bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ekibiyle birlikte il başkanlığı ve yönetimine aday olduklarını duyurdu. Teşkilatlarda oldukça sevilen bir isim olan Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında, “Demokratik ve adil bir siyasi zemin arayışında karanlıklardan aydınlıklara geçişimizin üst yapısı olan İYİ Parti'miz için hiçbir sorumluluk ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Aynı düşünmeyebiliriz fakat birlikte düşünebiliriz inancı ile bir ve bütün bir teşkilat yapısını sağlamak, tüketen değil üreten olma gayreti ile karanlığın korkulu rüyası, parlayan güneşimiz İYİ Parti'mizin iktidar yürüyüşünü Antalya'dan başlatmak ortak kaygımızdır” dedi.

 

18 TEMMUZ’DA AÇIKLAYACAK

Açıklamasında Yaşar Kemal’in "Bir dil bulacağız, herşeye varan, Bir şeyleri anlatabilen, Böyle dilsiz, böyle düşmanca, böyle bölük pörçük, Dolaşmayacağız bu dünyada" dizeleriyle seslenen Aydın, şunları dile getirdi: “Kuruluştan kurumsallaşmaya kadarki olan tecrübemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak arzumuzdur. Bu itibarla iyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz İYİ Parti’mizin çeşitli kademelerinde temsil etmiş veya temsil edecek olan bizler, şimdi de daha büyük bir azim ve kararlılıkla kurumsal kimliğimizi, çok daha fazla kişilere ulaştırmak azmindeyiz. Bugün elimizi taşın altına koyma cesareti ile ‘daha önce yaptık şimdi daha iyi yapabiliriz’ diyerek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı ve İl Yönetimi görevine tam kadromuz ile birlikte talip olduğumuzu bildiriyor, 18 Temmuz Cumartesi günü saat 18:30'da İYİ Parti Antalya İl Başkanlığımız önünde tertipleyeceğimiz ‘kazananın çok, kaybedenin olmayacağı’ kongremize adaylık açıklamamızda siz kıymetli hemşehrilerimi de aramızda bulunmaya davet ediyorum.”


Haber Merkezi 

 

Editör: TE Bilisim