Tüm Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, “Başta Tüm Bel-Sen olmak üzere hiçbir sendika, kendi başarısızlıklarını, sendikamızın başarısı üzerinden örtbas etmeye çalışmasın” dedi.

Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar Tüm Bel-Sen tarafından kendilerine yönelik yapılan karalama çalışmalarına yabancı olmadıklarını belirterek, “Seçim çalışmalarında Sayın Muhittin Böcek başkanımız aleyhinde basın açıklaması yapıp, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ne rapor sunarak; bizim Büyükşehir adayımız kesinlikle Muhittin Böcek olamaz diyenler,  şimdi beraber kazandık söylemleri ile kendilerine menfaat yaratmaya çalışmaktadır” dedi.

SESSİZ KALDILAR

Olayın tamamen gündem değiştirmekten başka bir şey olmadığını ifade eden Kurupınar, Tüm Bel-Sen’in Muratpaşa Belediyesi’nde yaşanan son krizde,  memurların ciddi anlamda maddi kayba uğradığını ve olayda Tüm Bel-Sen’in gerçek sendikacılık yapmadığını belirterek, “ Her gün eylem coşkusuyla güne başlayan Karakurt, Muratpaşa Belediyesi’nde nedense o coşkusunu büyük bir sessizliğe bırakmıştır. Asıl cevaplanması gereken soru ise, bu sessizliğin asıl sebebidir” diye konuştu.

ASILSIZ SALDIRI

Birleşik Kamu İş konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık’a yönelik yapılan asılsız ithamlara da cevap veren Kurupınar, “Sayın Balık’ın  Belediyemiz bünyesinde ki görevinde hiçbir hukuki engel olmadığı kamuoyu tarafından bilinmekteyken, bu konuda yapılan asılsız saldırı, bilgisizliğin ve örtbas edilmeye çalışılan başarısızlığın en açık göstergesidir” dedi. 

ASIL BASKICI TÜM BEL-SEN

Asıl sendikal baskının Tüm Bel-Sen tarafından yürütüldüğünü ifade eden Kurupınar, “Daha önce Muratpaşa Belediyesi’nde makam baskısını kullanarak üye çalışması yapan Karakurt, şimdi de Konyaaltı Belediyesi’nde eski KESK üyesi Başkan Yardımcısı Ali Özkayacan’a bağlı bulunan tüm birimlerin, nasıl Tüm Bel-Sen’e üye yapıldığını sorarak, asıl baskı ve mobingin cevabını kamuoyu verecektir” dedi.

 KİMSENİN SIRTINA BASMADIK

Bu zamana kadar yürüttükleri sendikal çalışmalarda Gazipaşa’dan Kaş’a kadar  tüm kamu emekçileri ile görüşerek Tüm Yerel-Sen olarak, her zaman emek ve haktan yana olduklarını ifade eden Kurupınar, “Hiçbir zaman başarıya ulaşmak birilerinin sırtına basmayı düşünmedik. Yetkili Sendika olarak yakın zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile sözleşme imzalayacağız. Her zaman doğru ve gerçekleri, gerçek mücadelelerle Atatürk ilke ve inkılaplarına olan inancımızla gücümüzü artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim