LÖSEV’in açıklamasında “14 yıldır sizin için et kombinalarına gidiyor, vekâleten kurban kesimi yaptırıyor, etini lösemili ve kanserli çocuklarımıza, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz. Sözel ya da yazılı verebileceğiniz vekâlet, kurban ibadeti için yeterlidir. Kesimler kurbanlık vasfına haiz küçükbaş veya büyükbaş olarak en modern kesimhanelerde dini esaslara uygun şekilde Kurban Bayramı’nın bir, iki ve üçüncü günlerinde yerine getirilir. Böylece kurbanın eti derisi ve tüm organlarında değerlendirilir” denildi.


HER KURBAN ÇOCUKLARA CAN!
“Doktor, ‘Çocuğunuzun iyileşebilmesi için bol bol et yemesi gerek’. Anne, ‘İyi ama biz asgari ücretle geçiniyoruz. Nasıl et alacağız?’ Bu konuşma, lösemi ve kanser tanısı konan, LÖSEV’e kayıtlı ailelerin yüzde 87’sinin yaşadığı durumu özetliyor. Lösemi ve kanser hastalarının tedavisinde kullanılan ilaçlar vücut savunmalarını yok ediyor. Tedavi sürecinde protein ağırlıklı sağlıklı beslenme, vücut direncini artırarak iyileşmeye önemli katkı sağlıyor. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca hasta çocuklara ve ailelerine taze et ve et ürünleri iletiyor. 1990’lı yıllarda lösemide tedavi başarısı yüzde 20 civarındaydı. Bugün kişiye özel tedavilerle, sağlıklı beslenme ve mükemmel bakımla LÖSEV’in Ankara’daki LÖSANTE Çocuk Hastanesi’nde tedavi başarı oranı yüzde 92 lere ulaşılmış durumdadır.”

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN ARAYIN 
“Vekaleten kesilen kurbanlar kesilir kesilmez çocuklarımıza ulaştırıldığı gibi 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri şeklinde dağıtılmaya devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazeti ile kalan et, deri vb. kıymetler rayiç bedel üzerinden ekonomik değerlendirilerek gelir elde edilip hastaların ücretsiz tedavileri, bu tedaviler için merkezlerin yapımı, eğitim ve sosyal ihtiyaçları ile hastalarımıza ve ailelerimize maddi destekler için vakıf amaçlarımız doğrultusunda sarf edilecektir. Tüm soru ve görüşleriniz için;  0 312 447 06 60”
Haber Merkezi




























Editör: TE Bilisim