İYİ Parti Murtapaşa İlçe Başkan Semih Tayfur tüm siyasilere çağrıda bulundu. Tayfur,    siyasilerin aldıkları aylık maaşlarını bağışlamaları ya da kesintili almaları için adım atmalarını istedi.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada Başkan Semih Tayfur, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Cumhurbaşkanı, Başbakan Bakanlar ve milletvekillerinin maaşlarının yüzde 56 kesintili almalarını örnek göstererek, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Hükûmet üyeleri siyasi parti genel başkanları ve milletvekillerine çağrıda bulundu. Başkan Tayfur, çağrısında, “Korona virüs ekonomik önlemler kapsamında KKTC’de Başbakan, Bakanlar ve milletvekilleri maaşlarında % 56 kesintiye gidildi. Ağanın eli tutulmaz! Sizi de görelim! Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Bakan ve milletvekilleri ülkemizin geçtiği zor sürece katkıda bulunmak için maaşlarını devlete bağışlasınlar. Tamamını bağışlamıyorlarsa KKTC formülünü uygulasınlar. dedi

Başkan Semih Tayfur, “Koronavirüs ekonomik önlemler kapsamında KKTC’de Başbakan, bakanlar ve milletvekilleri maaşlarında yüzde 56 kesintiye gidildi. Ağanın eli tutulmaz, haydi sizi de görelim! TC Cumhurbaşkanı, Bakan ve milletvekilleri” dedi.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim