Halkın toplu taşıma ücretlerinin çok yüksek olduğundan yakındığın ancak ciddi anlamda kesimin ücretsiz ulaşımdan yararlandığını hatırlatan Mehmet İnce, “Halkımız sadece 65 yaş üstü anne babalarımızın ücretsiz taşındığını düşünüyorsunuz. Ama durum kesinlikle öyle değil” dedi.

İŞTE O LİSTE

“65 Yaş üstü vatandaşlar, ormancılar, bekçiler, zabıtalar, muhtarlar,TÜİK personelleri,PTT dağıtıcıları, engelli ve refakatçiler, basın mensupları, polislerimiz, jandarma, sahil güvenlik, milli sporcular, belediye denetim görevlileri, bakım ve koruma altındaki çocuklar, ayrıca ücretsiz hakkı olan kişinin kartını kullanan bizim ‘hırsız’ diye tabir ettiğimiz insanlar, toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanmaktadırlar” dedi.

BAŞKA KURUM VAR MI?

Başkan İnce, toplu ulaşımdan ücretsiz olarak yararlananların yanında emeklilerin, emekli eşlerinin, öğrencilerin, ölmüş hak sahiplerinin ve öğretmenlerin de indirimli kullandığını hatırlatarak, “Bu kadar kapsamlı ücretsiz hizmet veren, başka kurum ve kuruluşlar var mıdır? Herkesin dikkatine sunuyorum” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim