Kurulduğu 2014 yılından bu yana farklı temalardaki konserleriyle tanınan ve Bilkent Üniversitesi Flüt Sanat Dalı öğretim görevlisi Doçent Cem Önertürk, Antalya Devlet Opera ve Balesi obua sanatçısı Ufuk Soygürbüz, Samsun Devlet Opera ve Balesi klarinet sanatçısı Kıvanç Fındıklı, Bilkent Senfoni Orkestrası fagot sanatçısı Ozan Evruk ve Samsun Devlet Opera ve Balesi korno sanatçısı Hüseyin Uçar’dan oluşan Anadolu Nefesli Beşlisi, sevilen tango ezgilerinin, tangonun tarihiyle ilgili anlatımlar ve dans gösterisiyle bir araya getirildiği “Tangoloji” başlıklı konseri ile Antalyalı sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi’nden yapılan açıklamaya göre Anadolu Nefesli Beşlisi’nin düzenlemelerinden oluşan eserler, Tolga Salman’ın bandoneonu, Bilge Yılmaz ve Emre Akyurt’un sesleri ile 22 Şubat Cumartesi saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde yeniden hayat bulacak.

Fiyatları 15 ile 30 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com  internet adresinden de temin edilebilir. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: TE Bilisim