Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin önceki Başkanı AKP’li Menderes Türel,Konyaaltı Sahil Projesiyle ilgili iddialara yanıt vermek için bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. AKP İl Binasında saat 10.00’da yapılacak olan basın toplantısına AKP İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AKP Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Atay Uslu, önceki dönem milletvekillerinden Gökçen Özdoğan Enç ile partinin önemli isimlerinden Ayşe Güliz Yılman’ın katılması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Menderes Türel, bugün yapacağı basın toplantısı öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Türel, kendi başkanlığı dönemine yönelik Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in "Konyaaltı Sahil Antalya Projesi" hakkındaki yolsuzluk iddialarına "Konyaaltı Gerçekleri" konulu toplantıyla yanıt vereceğini ve canlı yayında tüm gerçeklerin su yüzüne çıkacağını iddia etti.

BÖCEK DE YANIT VERECEK

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de bu akşam saat 20.00'de Kanal V’de yayınlanan Yüksek Tansiyon programına katılarak Menderes Türel’in iddialarına yanıt vermesi bekleniyor.Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

 




Editör: TE Bilisim