15 Şubat Cumartesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen seçimlerde CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na ilçe örgütünün desteklediği Gülen Ercan seçildi. Beyaz, pembe ve mavi listelerle gidilen seçimlerde başkanlık için Gülay Kolakoğlu, Berrin Öner Akdağ ve Gülen Ercan yarıştı. Seçimleri beyaz listeyle yarışa katılan Gülen Ercan kazandı.

Gülen Ercan, seçim sonrası şu açıklamayı yaptı: “Teşekkürler yol arkadaşlarım! Teşekkürler Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için gecesini gündüzüne katan kadınlarımız! Kaybedenin olmadığı bu demokrasi şöleninde, bana ve ekibime verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Kazanan, Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur, kazanan kadınlarımız ve emek olmuştur. AKP iktidarına, tek adam rejimine karşı el ele, kola kola, omuz omuza, dayanışma içinde yoldaşça, kardeşçe mücadele edeceğiz. Bayrağı devraldığım Omca Coşarcan Kaya ve yönetimine sonsuz teşekkürler. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın kadın dayanışması!”

Gülen Ercan’ın yönetim listesi şöyle: Gönül Alpan, Temam Aslanoğlu, Selvihan Bila, Ayten Demirezer, Aysel Eycan, Canan Gökalp, Zekiye Özdemir, Şerife Saydam, Yeşim Yalçın, Leyla Yalçın, Gülhan Yücel.

Sinem DOĞAN

 

Editör: TE Bilisim