Antalya Apartman Görevlilerini Destekleme Derneği (AAGDD) Genel Başkanı Köksal Selcik, 5 ilçede kapıcılar derneği kurduklarını ve federasyon olduklarını belirterek, 14 Nisan’da yapılacak 1. Bahar Halk Koşusu’na hazırlandıklarını söyledi. Selcik, en az 3 bin kişinin hedeflendiği koşuya herkesin katılabileceğini açıkladı.

 

Bin 200 olan üye sayılarını bin 300’e çıkardıklarını ve 5 ilçede kapıcılar derneği kurduklarını söyleyen Köksal Selcik, Muratpaşa Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Fatih Tez, Kepez Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na kardeşi İsmail Selcik, Konyaaltı Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Hüseyin Koçum, Aksu Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Ali Gürbüz ve Döşemealtı Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na da kendisinin görevlendirildiğini söyledi. 

 

Antalya’da sayıları 50 binin üzerinde olduğu tahmin edilen kapıcılar, 14 Nisan’ı Kapıcılar Günü olarak kutlayacak ve bu günde çeşitli etkinliklere de imza atılacak. Apartman Görevlilerini Destekleme Derneği (AGDD) Genel Başkanı Köksal Selcik, “Her yıl 14 Nisan’da düzenlenecek etkinlikler ile kapıcıların sorunlarına dikkat çekeceğiz. İlk start önümüzdeki 14 Nisan’da 1. Bahar Koşusu ile başlayacak ve birincilere bin, ikincilere 500 üçüncülere de 250 TL para ödülü verilecek” dedi. Bin 200 olan üye sayılarını bin 300’e çıkardıklarını ve 5 ilçede kapıcılar derneği kurduklarını söyleyen Selcik, Muratpaşa Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Fatih Tez, Kepez Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na kardeşi İsmail Selcik, Konyaaltı Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Hüseyin Koçum, Aksu Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na Ali Gürbüz ve Döşemealtı Kapıcılar Derneği Başkanlığı’na da kendisinin görevlendirildiğini söyledi.  

 

“KOŞUDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

İlçedeki dernek kuruluşlarının tamamlanmasının ardından birkaç gün önce federasyon oluşumlarını da tamamladıklarını belirten Selcik, “Artık Antalya’da iki tane federasyon var. Birisi Türkiye Kapıcılar Federasyonu diğeri de Türkiye Sanayi ve İşadamları Federasyonu. Hızla büyüyoruz. Kapıcıların günü olarak belirlediğimiz 14 Nisan’a az bir zaman kaldı, 14 Nisan da kapıcıların adını daha çok duyurmak ve onların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla 1. Bahar Koşusu düzenleyeceğiz. Bu koşuya herkes katılabilir. Antalya halkının bu konuda duyarlı olacağını umuyorum ve en az 3 bin kişi hedefliyoruz. 14 Nisan kapıcılar koşusu için antrenmanlara başladık. Koşu yarışında en iyi şekilde Antalyamızı temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kapıcı arkadaşlarımıza buradan sesleniyoruz bu koşuda bizleri yalnız bırakmayın” diye konuştu.

 

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN DESTEK İSTEYECEK

29 Mart Cuma günü Antalya Apartman Görevlilerini Destekleme Derneği’nin Altındağ Mahallesi’ndeki binasında açılış gerçekleştireceklerini ve bu açılışta 14 Nisan’da yapılacak koşu ile ilgili bilgiler verileceğini de aktaran Selcik, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile randevum var. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile de görüşeceğiz. Bu görüşmelerde 14 Nisan’da yapılacak koşu ile ilgili kendilerinden destek isteyeceğiz. Kapıcıların günü olarak kutlanacak 14 Nisan’da Antalya’daki tüm yöneticilerin bizi yalnız bırakmamasını ve bizlere destek vermelerini istiyoruz” diye konuştu.  (Esin KÜMBETLİOĞLU)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim