Öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için Kepez Belediyesi, tarafından düzenlenen Antalya Sömestir Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde showlar, turnuvalar, tiyatro, illüzyon gösterisi ve atölye çalışmaları gibi bir çok etkinlikle çocuklara renkli bir tatilin kapılarını aralayan festival, ünlü konukları da minik hayranlarıyla buluşturuyor. Antalya Sömestir Festivali’nin 4. gününde çocuk sanatçı Emir Berke, söyleşi ve imza günün de hayranlarıyla bir araya geldi.

HAYRAN KİTLESİ BÜYÜK

Emir Berke, söyleşi de ‘Sanata nasıl başladınız?’, ‘Çocuk sanatçı olmak nasıl bir duygu?’gibi hayranlarının merak ettiği birçok soruyu cevaplandırdı. Kendisi küçük, hayran kitlesi büyük olan oyuncu,söyleşinin ardından sevenleriyle imza gününde tekrar bir araya geldi. Türkiye’nin ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisindeki  ‘Osman’ karakteri ile tanıdığı oyuncu, büyük ilgi gördüğü hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.

EĞLENCE DOLU SAATLER

Antalya Sömestir Festivali, 4. gününde ‘İki Bavul Dolusu Curcuna’ adlı çocuk oyunu, Düşler Kukla Tiyatrosu, bilim gösterimleriyle de çocuklara eğlence dolu saatler armağan etti. Kepez Belediyesi’nin öğrencilerin yarıyıl tatilini aktif ve verimli geçirebilmesi için düzenlediği Antalya Sömestir Festivali, her gün 11.30 ile 18.00 saatleri arasında güzel bir tatil geçirmek isteyen tüm çocukları bekliyor. Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim