CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Hakan Genbeş, “Kuruluş yıllarımızdaki görkemi yeniden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla yaşayacağız. Eşit, özgür ve bağımsız bir Türkiye her birimizin emeğiyle yükselecek. Yarınlar bizimdir” dedi.  Genbeş, iktidar yürüyüşündeki CHP’de gençliği birleştirmeye talip olduğunu söyledi.

CHP’de kadın ve gençlik kolları seçimleri başladı. Açıklanan takvime göre Muratpaşa Gençlik Kolları Olağan Kongresi, 2 Şubat Pazar günü gerçekleşecek. Muratpaşa İlçesi Doğuyaka Mahallesi Gazi Bulvarı’ndaki Expo Park Düğün Salonu’nda yapılacak olan kongrede şimdilik Aydan Eliz Kızılkaya ile Hakan Genbeş yarışacak. Adaylardan Hakan Genbeş, “Gençlik hazır. Umut yarınsa, yarınlar bizim” sloganıyla yola çıktı.

CHP’Lİ OLMAK KOLAY DEĞİLDİR

Genbeş, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) olmak, kolay bir olay değildir. Sıradan bir olay değildir. Cumhuriyet Halk Parti’li olmak için yüreğinde insan sevgisi olacak, vatan sevgisi olacak, bayrak sevgisi olacak ve hakkı, hukuku, adaleti savunacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk devrimlerini savunacaksınız.”

Sinem DOĞAN

 

 

 

Editör: TE Bilisim