Birleştirici ve uzlaştırıcı yönü ve tecrübeleriyle iktidar yürüyüşünde İl Başkanı olması istenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya’daki sevilen ismi, eski İl Başkanı Ömer Melli, adaylığını açıkladı. Melli, adaylığıyla ilgili ilk açıklamayı gazetemize yapmıştı. 


“Değerli yol arkadaşlarım,

Partimizin iktidar olma hedefini en yüksek sesle dillendirdiği bugünlerde, bizlerin üzerine düşen kendi iç çekişmelerimizi bir kenara bırakarak omuz omuza hedefe odaklanmaktır. Bu süreçte parti içi ayrışmaların yerini uzlaşıya, ayrılıkların ise yerini birlik ve beraberliğe bıraktığı bir ortam inşa etmek hepimiz için bir görevdir.

Artık ‘Mevzu bahis örgüt ise, gerisi teferruattır’ şiarıyla kendi kişisel hesaplarımızı, heveslerimizi ve dargınlıklarımızı bir kenara iterek Antalya’da güçlü bir örgüt oluşturmanın zamanı gelmiştir. Bu süreçte her kim olursa olsun elini taşın altına koymaktan geri durmamalıdır. Nitekim, son zamanlarda eski il başkanı olmamın kattığı tecrübe ve sizlerin yakıştırdığı ‘partinin ağabeyi’ vasfının birleştirici ve bütünleştiriciliğiyle; siz değerli yol arkadaşlarımın şahsıma il başkan adaylığı noktasındaki yoğun isteklerini bir görev olarak kabul ettiğimi belirtmek isterim.

Bu amaçla Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı için aday olduğumu siz değerli yol arkadaşlarımla paylaşmaktan kıvanç duyuyorum. Konuya ilişkin detaylı bilgilendirme ve açıklamalarımı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Saygı ve sevgilerimle…

Ömer Melli – CHP Antalya İl Başkan Adayı”

 

Nizamettin ÖZMEN 

Editör: TE Bilisim