CHP’nin yaklaşan il kongresi öncesi adı Antalya’da örgütler ve CHP Genel Merkezi tarafından kabul gören Ömer Melli, ilçe örgütlerini ziyarete başladı. Melli’ye ziyaretlerde “Partimizin Antalya’da bir ağabeye ihtiyacı var’’ denilirken, Melli de “Nerede ihtiyaç varsa biz varız’’ karşılığını verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi yaklaşırken, adı İl Başkanlığı için anılan ve CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerden Ankara’ya davet edilen önceki il başkanlarından Ömer Melli, ilçe örgütlerini ziyarete başladı. Geçtiğimiz haftasonu partisinin Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeniden göreve seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

Gelecek yapılacak İl Kongresi’nde başkanlığa aday olması beklenen Ömer Melli ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine işaret ederek, bu zor süreçte görev alan ilçe yöneticilerinin çok değerli olduklarını vurguladı. Ömer Melli şunları söyledi: ‘’Ülke zor bir dönemden geçiyor. Millet İttifakı’nın kurulmasından sonra yeniden parlamenter sisteme geçilmesi, aydınlık günlere dönülmesinin yolu açıldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 50 artı 1’i yakalayarak, özgürlük ve adaleti sağlamanın yolu açılabilir. İktidar ittifak ile kendi ayağına sıktı. Çocuklarımız ve torunlarımız için ülkemize sahip çıkmalıyız. Yolun sonu göründü. Aydınlık, demokratik Türkiye’ye ulaşacağız. ‘’

BİR AĞABEYE İHTİYAÇ VAR

Ömer Melli, il kongresi sürecinde Genel Merkez’in kavga istemediğini, kimseyi kırmadan sürecin götürülmesinin istendiğini, dışarıya karşı birlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini sözlerine ekledi. CHP İlçe Başkanı Onur Duruk da yeni yönetimle güzel bir aile ortamı oluştuğuna değinerek, ‘’Partiye adeta bahar geldi’’ diye konuştu. Duruk, belediyeler ile parti örgütleri arasında sağlam bir diyalog ve işbirliğine ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, ‘’Bu manada da partimizin Antalya’da bir ağabeye ihtiyacı var’’ dedi.

Melli de bu sözlere, “Nerede ihtiyaç varsa biz varız’’ karşılığını verdi.

Sinem DOĞAN

 

Editör: TE Bilisim