Kemer Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Vekili Fidan, belediyeden işten çıkarılan kişilerle ilgili sosyal medyada bazı kişilerin (Mustafa Gül‘ün)açıklama yaptığını hatırlatarak, belediyeye, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve şahsına yönelik eleştirilere yanıt vermek istediğini söyledi.

KİMSE DERS VERMESİN

“Kimse bize halkçılık ve sosyal demokratlık üzerinden ders vermeye kalkmasın” diyen Fidan, şöyle konuştu: “Hiç kimsenin ekmeğinden ve işinden olmasını hiçbir zaman istemeyiz. Belediyemizde şu anda 870 personel var. Personelimizin maaşlarını nasıl ödeyeceğiz diye çalışmalar yapıyoruz. Herkesin evine ekmek götürebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biz, 1.5 milyon lira tantuniciye para verip işçilerin maaşlarını ödememezlik yapmıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren herkesin maaşı tam zamanında yatıyor. Bize bırakılan borcun yarısı ödenmiş durumda. 10 milyon lira civarında yatırım yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Kimse bize halkçılık ve sosyal demokratlık üzerinden ders vermeye kalkmasın.”

“İŞİNİ DÜZGÜN YAPSIN”

“Halka hizmet Hakk’a hizmettir” sözünü hatırlatarak sözlerine devam eden Fidan, açıklamasında, “Görevini yapmayan personele, yollarımızın ayrılacağını daha önce de söyledik. Vatandaşa iyi davranmayan, duygusal ilişkilere giren personel kim olursa olsun işten çıkarmaya devam edeceğiz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, işini doğru düzgün yapsın. Siyasi görüşü bizi ilgilendirmiyor. Bizim o arkadaşlarımızla da hiçbir sorunumuz yok. Herkes yaptığı açıklamaları ve eleştirileri dikkatli, ölçülü ve bilinçli yapsın” ifadelerine yer verdi.

KLAVYE KAHRAMANLIĞI

Fidan, belediyeyi 60 milyon lira borçla aldığımızı bilen insanların borcun nereye nasıl yapıldığı hesabını soramazken, on yılda yapılan borcun yarısını 8 ay gibi kısa bir sürede da ödediklerine dikkat çekti. Sosyal medyadan yapılan ‘işçi kıyımı’ yapıldığı iddialarına da açıklık getiren Başkan Vekili Ferhan Fidan, “Sosyal medyada ‘işçi kıyımı’ yaptığımızı iddia ediyorlar. Biz sadece işini düzgün yapmayanlarla yollarımızı ayırdık. Kısa zamanda çok iş yaptık ve yatırımlarımız devam edecek. İnternette klavye kahramanlığı yapanlar bizi eleştirirken bunları göz önünde bulundursunlar. Bizim yapacağımız hizmetlere onların hayalleri bile yetmeyecek. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim