MELLİ HER ZAMAN CHP’NİN EMRİNDEDİR

CHP’nin önceki dönem İl Başkanı Ömer Melli, Ankara’ya çağrılmasının ardından ilk açıklamayı yine Akdeniz Gerçek’e yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Antalya analizi yaptıklarını belirten Melli, “Sayın Genel Başkanım Kılıçdaroğlu ‘Biz sizi biliyoruz, arkadaşlarımızla görüşüyoruz. En kısa sürede karar vereceğiz. İnşallah beraber çalışırız’ dedi. Genel Başkan, ‘Ben Antalya’da Ömer Melli ile çalışmak istiyorum’ derse bu görevden kaçmam. Ömer Melli, her zaman CHP’nin emrindedir” diye konuştu. CHP’nin Antalya’daki önemli isimlerinden olan ve Akdeniz GERÇEK’e il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Melli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını açıkladı.

ANTALYA’YI ANLATTIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiğinde,Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcıile görüştüğünü ve bunun kendisinin talimatı üzerine gerçekleştiğini bildiğini aktardığını hatırlatan Melli, “O da gülümsedi. Ona Antalya’yı ve kendimi anlattım. Hatta ‘beni en iyi genel başkanım bilir’ dedim. Çünkü biz 5 yıl beraber çalıştık. Sonra benim isteksiz olduğuma yönelik doğru olmayan bir bilgilendirme yapılmış. Böyle bir durum olmadığını aktardım. Ben de isteksiz değil, tedirgin olduğumu söyledim. Ülkenin çok ciddi bir süreçten geçtiğini, dolayısıyla böyle bir ortamda il başkanlığı yapmanın insanı tedirgin etmesinin normal olduğunu aktardım.Antalya’yı tahlil ettiğimde de arkadaşlarımın ortamı sertleştirdiğini, bunun da partiyi kırılgan hale getirdiğini söyledim ve buna üzüldüğümü söyledim” diye konuştu.

‘ORTAK ADAYDA BULUŞUN’

Melli açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sayın Kılıçdaroğlu’na‘Antalya’nın da içinde olduğu 8-10 ilde mümkünse uzlaşı adayında, ortak adayda buluşun’ şeklindeki düşüncesini aktardım ve ‘bu 15 günlük süreçte sağduyulu partililerin uzlaşı adayında hem fikir olduğunu görüyorum. Bu uzlaşı adayının da Ömer Melli üzerinde toplanmış olmasından sinerji aldım ve çok mutlu oldum. Böyle bir düşünceniz, varsa ben varım’ dedim. Antalya’daki tanınırlığım ve duruşumla, uzlaşıcı tavrım ve karakterimle bu işi yaparım. Sizin teveccühünüz benim için emirdir’ dedim.Sayın Kılıçdaroğlu da, ‘Biz sizi biliyoruz, arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Cuma günü (bugün)Oğuz Kaan Bey gelecek. En kısa sürede karar vereceğiz. İnşallah beraber çalışırız’ dedi.”

GÖREVDEN KAÇMAM

Melli, “Genel Başkan, ‘Ben Antalya’da Ömer Melli ile çalışmak istiyorum’ derse bu görevden kaçmam mümkün değildir. Ömer Melli, her zaman CHP’nin emrindedir.Ben bunu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’ya da söyledim. Sonuç olarak Genel Merkez ve Genel başkanım takdir ederse adayım” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim