Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın,ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Hatice Öz başkanlığında ki 30. Grup Gayrimenkul Faaliyetleri ve 41’inci Grup İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi üyelerini kabul etti.

KATKI KOYMAYA HAZIRIZ

Ziyarette Antalya özelinde düzenlenecek geniş kapsamlı bir çalıştay hedefi ile hazırlanan Kentsel Dönüşüm Raporu, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube yönetimine sunuldu.

Aydın, rapor doğrultusunda yapılacak çalışmalara, hazırlık sürecinde olduğu gibi yine HKMO Antalya Şube Kentsel Dönüşüm Komisyonu’nca katkı konmaya devam edileceğini kaydetti.

DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

Aydın, ziyaret sonrası sosyal medyadan dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.  Aydın’ın paylaşımı şöyle: “Biz meslek örgütleri, sivil toplum, sektörel kuruluşlar bir arada çalışmaz da sadece yerel yönetimler yoluyla siyasi erke işler bırakılırsa, kentte maalesef dönüşüm değişim ilerleme kaydedilemez, malum kaydedilemiyor.Sonra boğa gibi çayı denize, denizi çaya katma, sonra kokan dere kenarına arsa üretme, Boğaziçi varken ilave kanalla suyolu açma, kenarından pazarlanacak parsel peydahlama gibi değişik şekillerde zihin açan fikirler kararlar kıymete biniyor maazallah.Umarız somut projeler ortaya koyan bir çalışmanın temel adımlarını atmış olduk, emeği geçenlere teşekkürlerimizle.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim