Başkan Duruk ve ilçe yönetimine seçilenleri kutlayan Ümit Uysal, orta çağdan beri yıkılmaya yüz tutan otoriter, totoliter iktidarların görkemli dev binalar yaparak, iktidarlarını sürdürmenin yollarını aradıklarını belirtti. Notre Dame ve Köln katedrallerinin bunlara örnek gösteren Ümit Uysal, AKP iktidarının da aynı yöntemi uyguladığını, ancak dev binalar yapan tüm otoriter, totaliter iktidarların sonunun kısa sürede geldiğini vurguladı.

HALKI OYALADILAR

İktidarın yerli otomobil kandırmacası ve Kanal İstanbul ile halkı oyaladığına işaret eden Ümit Uysal, şöyle konuştu:"Kısırlığı, üretimsizliği, aczi örtmek için yerli otomobil işini çıkardılar. Fabrikası bile yok, tüm parçalar ithal ama yerli otomobil yapacağız diyorlar. Oysa Hacettepe Üniversitesi 10 yıl önce tüm parçaları yerli otomobili yapmıştı. 10 sene sonra yolcu ve yük taşımacılığı büyük oranda drone’larla yapılacak. Kanal İstanbul da aynı. 10-15 yıl sonra Kanal İstanbul'a ihtiyaç kalmayacak."

HÜKÜMETİN PLANI YOK

Hükümetin 2 yıllık dahi planı olmadığının altını çizen Ümit Uysal, "Tarım Bakanlığı var ama tarım yok. Sanayi Bakanlığı var ama sanayi yok. Adalet ve Milli Eğitim Bakanlıkları çalışmıyor. Fabrikalar tornacı arıyor, kalifiye tornacı yok ama milyonlarca üniversite mezunu işsiz" dedi. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk da önümüzdeki dönemde, yönetim kurulu ile uyumlu bir şekilde ve tüm partilileri kucaklayarak, verimli bir çalışma yürüteceklerini, CHP'yi yerel yönetimlerin yanı sıra merkezi iktidara taşımak amacıyla mücadele edeceklerini belirtti.Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim