Mesleki kariyerine Belek'in en önemli markalarından biri olan "Club Mega Saray" da Genel Müdür olarak devam etmekten onur duyduğunu kaydeden Sebahattin Asi, yıllar önce satış müdürü olarak uzun süre keyifle çalıştığı Club Mega Saray’ın Şahinler Holding'in bir kuruluşu olduğunu hatırlattı.

45 TENİS KORTUMUZ VAR

Muhteşem bahçesi ile 120 dönüm arazi üzerine kurulu tesisin özellikle tenis grupları tarafından tercih edildiğini vurgulayan Asi, ”Bu nedenle 2019 yılının başında tesise sadece 2 kilometre uzaklıktaki bir alana ‘Mega Saray Tennis Akademisi-MTA’ kuruldu. Ülke spor turizmine katkıda bulunan yeni yatırımımız MTA'da 17 adet toprak ve 4 adet sert zemin olmak üzere 21 tenis kortu bulunuyor. Tesis içerisinde ise 6 adedi toprak, 16 adedi suni çim olmak üzere toplam 22 tenis kortu bulunuyor. Genel toplam da 45 tenis kortu ile bölgenin en büyük tenis merkezi olarak tüm seviyelerdeki tenis oyuncularını, 12 ay boyunca tesisimizde misafir etmek arzusundayız” dedi.

TENİSİN ADRESİYİZ

MTA olarak önümüzdeki bir yıl içerisinde her biri 15 bin USD ödüllü toplamda 44 adet ITF turnuvasına ev sahipliği yapacaklarını da hatırlatan Asi, şöyle devam etti: “Yakın bir zaman içerisinde tenis akademimizi hayata geçireceğiz. Amacımız, kısa bir süre içerisinde uluslararası tenis camiasında Türkiye’deki ilk adres olarak akıllarda yer etmektir. Ülkemizde düzenlenen senior tenis şampiyonasını ve tüm yaş kategorilerindeki çeşitli turnuvaları 3 yıldır organize etmekteyiz. Yeni projemiz olan futbol sahalarımızı da yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Bu yatırımlar sayesinde 300 sporcunun aynı anda konaklamasını sağlayacağız.”

ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ

“En kısa zamanda da yeni otel yatırımlarımızla zincir oteller grubu olma yolunda önemli adımlar atacağız.Öncelikli misyonum, ekibim ile birlikte birçok tesislerde yıllarca edindiğim genel müdürlük tecrübelerimi tesisin club kültürüyle harmanlayıp misafir hizmetimizi daha da güçlendirmektir.Holding'in eski bir çalışanına ne kadar çok değer verdiğini gösteren Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'e ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Şahin'e çok teşekkür ederim.” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim