Geçtiğimiz dönem CHP’nin Aksu Belediyesi’nde meclis üyeliğini yapan eczacı Mustafa Oruç, sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Oruç, Antalya’da ilk kez yağmur yağacakmış gibi kırmızı alarm verilerek gündemin değiştirilmek istenmesini eleştirdi. İnsanları vesveseye sokan bu yaklaşımın yanında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sessiz bir şekilde Halk Et’i hizmete açarak sosyal belediyecilikten örmekler verdiğini kaydetti.

DAHA ÖNCEDE YAĞMUR YAĞDI

Akdeniz GERÇEK’e konuşan Oruç,  “Antalya’ya yıllardır yağmur yağar ama hiç bu yıl ki gibi işi abartmadılar. Söyledikleri kadar ciddi bir tehlike varsa o aman okullar tatil edilmeliydi. Ama bu arada CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi sessiz sedasız sosyal belediyeciliğin örneği olan Halk Et’i hizmete açtı. Aradaki zihniyet farkını halkımızın dikkatine sunuyorum” dedi.

GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK!!!

Mustafa Oruç’un kişisel facebook hesabından yaptığı açıklama şöyle: “Bir tarafta; İlk defa Antalya’ya yağmur yağıp kış gelecekmiş gibi #kırmızıAlarm diyerek insanları vesveseye sokmak, gündem değiştirmek!!!Diğer tarafta #HalkEt gibi halkçı bir yaklaşımla vatandaşa hizmetin, sosyal belediyeciliğin önemli bir adımını hayata geçirmek!!!” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim