Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl yerli ve yabancı on binlerce kişiye hizmet veren Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere kapılarını ücretsiz açıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, öğretmen kimlik kartını ibraz eden tüm öğretmenler24 Kasım Pazar günü saat09.00 - 18.00 saatleri arasında teleferikten ücretsiz faydalanabilecek.

24 KASIM JESTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ANET A.Ş. tarafından işletilen Tünektepe Teleferik seferini ücretsiz yaptı. Böylece Antalya’da görev yapan tüm öğretmenler bu özel ve anlamlı günde 605 rakımlı Tünektepe’ye çıkarak eşsiz Antalya manzarası eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayacak.

ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ

Öğretmenlerin bu özel günlerinde küçük de olsa bir sürpriz yapmak istediklerini ifade eden, Başkan Muhittin Böcek, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır” sözünde de ifade ettiği gibi öğretmenlerimiz, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarıdır. Bizlerde onlara olan vefa borcumuzu ödemek, saygımızı ifade etmek ve güzel bir gün geçirmeleri için sosyal tesisimizde misafir etmek istiyoruz. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

Editör: TE Bilisim