Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, E-Uygulamalar konulu seminerin açılışında konuştu. E-uygulamalar ile ilgili meslek camiası olarak bu uygulamaların karşısında olmadıklarını kaydeden Çavdar, “Aksine destekledik. Kayıt dışılığın önlenmesini ne çok isteyen camia biziz, ancak yetersiz alt yapılar yüzünden gece yarılarına kadar ofislerimizde kalmak istemiyoruz. Bu meslek camiası bunları hak etmiyor” dedi.

BİZİM PROBLEMİMİZ DEĞİL

“E-fatura bizim problemimiz değil, fatura düzenlemek zorunda olan biz değiliz, müşterilerimiz” diyen Çavdar, şöyle devam etti: “Bu konu ile ilgili hem Ticaret Odası Başkanımızdan, hem Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanımızdan bu uygulamanın tekrar gözden geçirilmesi konusunda bilgilendirme yapıp desteklerini istedik. Bir ricada meslektaşlarıma bulunmak istiyorum.Müşterilerinizin böyle talepleri olabilir. Bu sorumluluğu üstünüze almayın bunun hukuki sonuçları olur.”

ŞALCI, E-UYGULAMALAR’I ANLATTI

Çavdar’ın konuşmasının ardından İstanbul SMMM Odası Eğitim Müdürü İnci Şalcı,E-Uygulamalar konulu sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından seminer, plaket sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.Nizamettin ÖZMEN

Editör: TE Bilisim