İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer İl Yönetimi ile birlikte 1000 kadının katıldığı toplantıda partililer büyük bir coşku ile Meral Akşener’i dinledi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in "Bizim için güçlü Türkiye, güçlü kadınlarla mümkündür. İYİ Parti iktidarında kadınlarımız, her alanda ülkemizin itici gücü olacak" sözleriyleAntalyalı kadınların salonda yaptığı tezahüratlar için'Şimdiden sinir bozmayın. Sakin. Sakin' şeklinde cevap verdi ve şöyle devam etti: “Türkiye'nin iyi ve cesur evlatları vatanın makus tarihini yenmeye geliyor. Biz, hurafecilere karşı bilimin, mandacılara karşı bağımsızlığın; yalancılara karşı gerçeğin, rantçılara karşı vatan sevgisinin; Kahirecilere karşı Türk’ün, tek adamcılara karşı Millet İradesi’nin kalesiyiz. Biz İYİ Parti’yiz! Biz, bu ülkenin iyi ve cesur evlatlarıyız. Her şeyimiz var, ama kaybedecek vaktimiz yok. Ayağa kalkın, durmadan, dinlenmeden çalışın. Gayret bizden, takdir Allah’tan.”

BU GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ

Günümüz Türkiye’sindeki kadınların durumu için “kadınları genç, hayalleri yaşlı” betimlemesinde bulunan Akşener, “Öyle filmlerdeki gibi kariyerim olsun dünyayı gezeyim hayallerini kuranlar çok az. Kadınlarımız artık evlenmeyi hayal ediyor, boşanmalar rekor kırıyor. Defineci damat petrol peşinde koşarken AKP iktidarının ülkeyi getirdiği durum bu. Türkiye’de boşanmanın asıl mağduru kadınlardır. Hem ekmeğinin peşinde koşmak, hem de çocuğuna iyi bir gelecek kurmak için mücadele eden kadınlardır. İkinci yargı paketini hazırlayan iktidarı uyarıyorum. Boşanmak üzere olan kadınların hak ve hukukuna dikkat edin. Bu gidişe dur diyeceğiz. Onlara sözümdür” dedi.

TEMİZER: DESTEK VERMEYE GELDİK

Grup toplantısının ardından açıklamada bulunan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, “Antalya’dan, Torosların eteklerinden 1000 cesur kadın ile birlikte Türkiye’de daha önce hiçbir siyasi partinin ulaşamadığı bir sayı ile Gazi Meclisimizdeydik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderlik ettiği ve ben yanımda gençler, kadınlar olmadan yürümem dediği bu kutlu yolda bizler de Antalyalı kadınlarımız ile birlikte Genel Başkanımıza destek vermeye geldik” dedi. İYİ Parti’nin milletin yangın çıkış kapısı olduğunun altını çizen Yavuz Temizer, “İYİ Parti Türk siyasetinin yaşam odasıdır. Antalyalı kadınlarımız da, gençlerimiz de bunun farkındadır. Bugün milletimiz gelecek için yeniden ümitlenmişse bu İYİ Parti’nin varolması nedeniyledir. İYİ Parti var diye, siyaset yeni bir mecrada akmaya başladı. Milletimiz bu farkı görüp ‘İyi ki İYİ Parti var!’ diyor. Şükürler olsun ki İYİ Parti var” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim