AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Dr.Alparslan Belin, basın açıklamasında, AKP’li meclis üyelerinin kanaatleri doğrultusunda kamu yararını gözeterek en doğal haklarını kullanıp oylamada olumsuz yönde görüş bildirdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bunu eleştiren başkan, Türkiye’de 'sözde' otoriterleşen kamu yapısından söz ederken diğer taraftan ‘Ben yaptım oldu’ dayatmasını hiç utanmadan arlanmadan meclis üyelerimize yapma hakkını acaba nereden almaktadır? Kanımızca belediyelerin en önemli görevleri kamuya ait alanlara planlara uygun olacak ve bizatihi kendilerinin tek iyi yaptığını iddia ettikleri hizmet olan! park, bahçe düzenlemeleri ile yeşil alan oranının artırılmasıdır. Başkana göre bu tip alanlar sahipsiz olarak nitelendirilmiş olup buradan bugüne kadar sahipsiz alanlar oluşturduğu yönünde bir anlam çıkarıyoruz!”

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

“Zaruri olmadıkça kamu malı araziler ticaret alanları olarak değil önceden yapılmış planlara uygun olarak değerlendirilmelidirler. Anlaşılan, zorunlu belediye hizmetleri dışında proje üretemeyen, hizmet geliştiremeyen Ümit Uysal gözünü tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan alanlara çevirmiş bu da yetmezmiş gibi hem suçlu hem güçlü misali tavır takınarak iş bitirmeye çalışıyor! Ama biz Ümit Uysal’ın da dahil olduğu siyasi geleneğin genlerini çok iyi bilenler olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da attığı her adımı kamu yararına olacak şekilde izlemeye ve gereken noktada gereken adımları çekinmeden kararlılıkla atacağımızı hiç aklından çıkarmamasını tavsiye ediyoruz.

Ümit Uysal hiç merak etmesin; Ak Parti’nin inançlı kadroları gün gelip Muratpaşa Belediyesi yönetimine geldiğinde yapacağı hizmetlerle kendisine ve üyesi olduğu partiye en güzel cevabı da verecektir.” Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim