Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturum öncesinde Kemer-1 girişinde Kemer'in tarihini anlatan giriş takı, ilçe merkezinde yer alan Atatürk Parkı'nda Kent Parkı düzenlemesi, Arslanbucak Mahallesi'nde huzur evi, Kuzdere Mahallesi'nde de yapılması planlanan kapalı pazar yeri projelerinin tanıtımı yapıldı.

'BORÇLAR ÖDENİYOR'

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye şirketinin borçları hakkında meclise bilgilendirme yaptı. Belediye şirketinin sigortaya olan borcundan bahseden Başkan Topaloğlu, "Şu anda belediyemizin sigortaya olan borcu yapılandırmalar hariç 9 milyon lira, belediyemizin ise 13 milyon liradır. 3 aydır hem belediye personelinin hem de şirketin sigortaları yatmaya başladı. Bundan sonra da aksatmamaya çalışacağız" dedi.

ŞAMPİYONA 50 TAM ALTIN

Toplantının 3. maddesinde yer alan 5393 sayılı Belediye Kanununun 14/b bendine istinaden üstün başarı gösteren ve Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcu Müşerref Özdemir'e meclis tarafından ödül verilmesi konusu görüşüldü. Kemer'in gururu olan dünya şampiyonu milli karateciye 50 tam altın ve cep telefonu verilmesi oybirliğiyle kabul edilirken, Başkan Topaloğlu ve meclis üyeleri, Müşerref Özdemir'i başarısından dolayı tebrik etti.

ADI SOSYAL TESİSLERE VERİLECEK

Diğer yandan mecliste, Arslanbucak'ta yapımı devam eden belediyeye ait sosyal tesislerin tamamlanmasının ardından tesise Müşerref Özdemir'in adının verilmesi konusunun görüşülmesine karar verildi. Topaloğlu, dünyanın bir ucunda Şili'de Türk bayrağını gönderde dalgalandıran milli karateci dünya şampiyonu Müşerref Özdemir'i canı gönülden tebrik ettiğini söyledi. Haber Merkezi

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim